Etusivu
Ajankohtaista
Mallisto
Varusteet
Käyttöoppaat
Videot
Jälleenmyyjät
Yritys

Varusteet

Nyt meiltä Saksalaiset UVEX MotorSport tuotteet. Valikoimassa on mm. kypärät, moto crosslasit, vapaa-ajan aurinkolasit, suojavarusteet, kypärähuput etc. Kysy lisää!Enduro Carbon, hiilikuituinen huippu kypärä moneen käyttöön. Voidaan käyttää lipan ja visiirin kanssa, tai pelkällä lipalla tai pelkällä visiirillä. Lippa muotoiltu niin että ei ota tuulta vastaan kovemmassakaan vauhdissa. Lämmin ja miellyttävät sisämateriaalit. DD hihnalukitus. paino 1100gr.  Hinta 490e

Maailman huiput luottavat UVEXiin, luota Sinäkin!

Maahantuonnissa NAU merkkiset todella laadukkaat ja trendikkäät kypärät. NAU kypärät istuvat hyvin suomalaisiin päihin. Erittäin miellyttävältä tuntuvan pehmeän sisustan saa irti pesua varten. Visiireitä ja pleksejä on useita eri värejä. Kypärät valmistetaan Portugalissa ja ne ovat CE hyväksyttyjä.

NAU:lla on 57 eri mallista kypärää ja joka kypärästä keskimäärin 8 eri kuosia. Yhteensä valikoimassa on siis yli 450 mallia. NAU:lla on malleja joka tilanteeseen, offroad, onroad, avo ja design. Valmistusmateriaalina kypärissä on komposiitti, lasikuitu tai hiilikuitu. NAU:lta löytyy paljon myös pelkästään naisille suunnattuja värejä ja malleja.

Hintaesimerkkeinä keskellä sininen ja  pinkki Eve Of Destruction malli, valmistusmateriaali lasikuitu, paino 1130g, hinta 169€ Vasemmalla alhaalla, aito hiilikuituinen, kevyt umpikypärä, vaativaan käyttöön 295€.                                                                                     Open Face mallit 129€-159€.

Katso mallit sivuilta WWW.NAU-HELMETS.COM kun löydät mallistosta sopivan niin ota yhteyttä info@pgo.fi niin tarkistamme varastotilanteen.

SafariEve of DestructionN350 Graze
Shabby Jeans

Tuomme maahan Human zone merkkisiä laskettelulaseja. HZ lasit soveltuvat hyvin myös moottorikelkkailuun. HZ on Italialinen  tehdas joka valmistaa design laseja. HZ tuotteet ovat erittäin tyylikkäitä, laadusta kuitenkaan tinkimättä.


Sitefactory Oy