Etusivu
Ajankohtaista
Mallisto
Varusteet
Käyttöoppaat
Videot
Jälleenmyyjät
Yritys

PGO

PGO scooters historiaa ja filosofiaa

PGO brändin takana on Taiwanilainen MOTIVE POWER INDUSTRY Co eli MPI perustettu vuonna 1964. Yhteistyö Italialaisen Piaggion kanssa kesti vuodesta 1972 vuoteen 1982, jolloin PGO irtaantui Piaggiosta ja perusti oman suunnittelu- ja tuotantolinjansa.

MPI:llä on tehokas tapa toimia. Tyylittely, R&D, raaka-aine hankinnat, valmistus, laadun varmistus, markkinointi ja huolto. Jokainen edellämainituista on tarkkaan valvottua ja ammattilaisten käsissä. Keskittyminen myös myynnin jälkeiseen huoltotyöhön on taannut MPI:lle voittostrategian ja nostanut sen suurien joukkoon.

Saavutuksia

PGO on kahminut useita palkintoja omalla suunnittelullaan ja huippu luokan skoottereillaan. Tällä hetkellä PGO skoottereita myydään 35 maassa, ja mm. Tanskassa PGO :lla on 60% osuus koko skootteri myynnistä. Tanskan PGO maahantuoja Rasmus Jacobsen kehuu PGO:n sopivan erinomaisesti Scandinaaviseen ilmastoon, eikä kysyttäessä löytänyt mitään pahaa sanottavaa tehtaasta eikä sen tuotteista. Rasmus kertoo myös myyvänsä yli 10 000 skootteria vuodessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

PGO tuotteilla on ISO-9001 sertifikaatti. Saavutuksia ovat myös arvostetut "Taiwan National Quality Award," sekä “Good Product & Design” award. Palkintoja on saatu myös erittäin ympäristöystävällisistä, PGO:n itse kehittelemistä moottoreista. PGO tuotekehittelystä kertoo sekin, että yhtiöllä on useita omia patentteja. Myös NASA tekniikkaa käytetään suuremmissa skoottereissa. PGO on osallistunut ELBA 500 International Rally Championships- ja Paris Scooter Racing Championships-kilpailuihin hyvällä menestyksellä.

Tulevaisuus suomessa

On suorastaan ihme ettei PGO ole aikaisemmin rantautunut Suomen markkinoille! Nyt tilanne muuttuu ja kaikilla Suomalaisilla on mahdollisuus hankkia itselleen aito ja alkuperäinen PGO skootteri, mönkijä tai buggy. FunStore Oy on ottanut harteilleen PGO maahantuonnin ja markkinoinnin.

Tervetuloa pitämään hauskaa PGO:n kanssa!

PGO BUILD FOR FUN


Sitefactory Oy